Ik ben manisch depressief, misschien zwanger, dat hoor ik morgen

Ik ben manisch depressief, misschien zwanger, dat hoor ik morgen. Ik ben daarvoor al voor straf een paar dagen in de isoleercel geweest. Nu is er nood medicatie dus spuiten intramusculair gegeven terwijl ik misschien een kindje draag. Dat kan zeer ernstige afwijkingen bij de foetus geven.

Ik ben bang voor morgen.

In dit psychiatrisch ziekenhuis is door nalatigheid vorig jaar iemand verbrand. Een paar maanden geleden is er iemand bijna doodgebloed. Er gebeuren hier veel hectische dingen en ik moet hier nog tot eind september zitten met een Rechterlijke Machtiging.
Help me met jouw verhaal. Bedankt.

Update 11-06-2010: Ze maken er vandaag nog maar meer eens een fout bij.
Vorige week in de nacht tegen scheenbeen getrapt door verpleegkundige terwijl ik flauwgevallen was op toilet, nu hebben ze weer de zwangerschapstest vergeten. Ik moet dus maar weer afwachten. Ik ben compleet overgeleverd aan derden. Het grootste goed vrijheid is mij ontnomen, zij hebben de sleutel ik kan er niet uit.
Ik heb het wel gepresteerd 2 maal te vluchten 1 maal naar Coevorden en 1 maal naar Duitsland en heb me toen vrijwillig aangemeld in psychiatrisch ziekenhuis aldaar. Daar was het goed. Respect, orde en een goed beleid bij ziekte.
Het psychiatrisch ziekenhuis Emmen is ronduit slecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *