5 tips om je huis schoon te houden!

Als je een huisdier eigenaar bent, weet je dat er geen beter gevoel is dan liefhebben en geliefd worden door je favoriete harige vriend. U weet echter ook dat het bezit van een huisdier het bijna onmogelijk maakt om uw huis in schoon en in topvorm te houden. Er is haar op de vloer, op het bed en op al je kleren, en dat is gewoon het begin. Bekijk deze vijf schoonmaak tips om dit seizoen op de top te blijven!

 

  1. Borstel je hond elke dag om honden haar tegen te gaan. Er is absoluut niets wat je kan doen om je huis van hondenhaar volledig te ontdoen (Fikkie kaal scheren?), maar je kan elke dag je huisdier goed borstelen dit zal zeker het aantal haren in huis verminderen en de band tussen je huis dier verbeteren. Ook verwijdert je zo alle losse haren van je huisdier, waardoor je minder haren in je lunch krijgt of in je favoriete zwarte trui komt te zitten.

 

  1. Doe elke dag een beetje schoonmaak. Het negeren van je puinhoop in de hoop dat het op zichzelf zal weg gaan, heeft in het verleden niet gewerkt en zal in de toekomst niet werken. In plaats van de rommel op te bouwen voor dagen of weken, met een culminatie in een officiële ‘schoonmaak dag’, doe je elke dag een klus. Veeg en stof de vloeren af op maandag, maak de keuken dinsdag schoon, doe je wasjes in de wasmachine wanneer u kunt, enz. Het kiezen van een klus elke dag houdt netjes en schoon voordat het te overweldigend wordt.

 

  1. Gebruik huishoudelijke artikelen. Schoonmaakproducten zijn duur, maar er zijn veel huishoudelijke artikelen die kunnen worden gebruikt om vlekken en geuren te verwijderen. Koeksoda is geweldig bij het verwijderen van huisdierengeuren; Sprenkel het op je tapijt, laat het een paar uur zitten en het zorgt voor een frisse geur!

 

  1. Opfrissen. Als u een veteraan huisdier houder bent, dan weet u dat u meestal een luchtverfrisser bij de hand heeft. Houd een fles van je favoriete luchtverfrisser bij de hand en spuit een beetje op de bank, het bed en zelfs de favoriete deken van je huisdier om de paar dagen.

 

  1. Stop vuile poten bij de deur. Met een droogloopmat die een super absorberende functie heeft, duurzame microfiber droogloopmatten, zo houdt u de rommel tegen bij de deur voor het in uw huis komt! Houd een droogloopmat bij iedere ingang om water en vuil op te vangen van uw huisdier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *